2014. dec 17.

Vasárnapi matiné - avagy tanuljuk együtt a kínait

írta: ZhenQiao!
Vasárnapi matiné  - avagy tanuljuk együtt a kínait

mmexport1418695793206.jpg

A nyelviskola ahova magánórákra járok vasárnap délutánra kínai filmnézős, kávézgatós, teázgatós ismerkedős délutánt szervezett. 

 Részt vevők a külföldi, kínait tanuló diákok és a kínait külföldieknek tanító tanárok, tanárjelöltek voltak.

 Cél: megérteni mind két fél nehézségeit, együtt fejlődni, valamit kapcsolatokat kötni, ismerkedni. 

 Ez az iskola (ahol az én magántanárom, Wendy a vezető) abból a célból jött létre, hogy a külföldieket kínaiul oktatni akaró tanárokat segítse: tapasztalattal, vizsgára készítéssel, munkaszerzéssel stb.

 A program, filmnézés, mesemondás egyik régi kínai császárról (Olyan nehéz volt,hogy alig értettem belőle valamit... nem is biztos, hogy erről szólt. A mese végén csak a kínai tanárok nevettek fel a poénon, így asszem többi laowai, külföldi is egy csónakban evezett velem.), majd végül a zavarba jövős. szégyenlős bemutatkozás volt. :)

 Helyszín a Caffe Bene. Legnagyobb örömömre!!!!

Imádom ezt a helyet, ha rossz kedvem van, vagy épp valami kellemesebb helyre szeretnék menni elütni az időt vagy tanulni, de a tengerpart nem opció, akkor mindig itt kötök ki. Itt a legjobb a kávé, lepipálja a Starbucks-t  is (sajna árban is), a gofrijukat, kapucsínós macchiatojukat és a dupla forró csokijukat nem lehet megunni. :)

 Eredmény: kellemes délután, sok új barát.

Ha bárki később Qingdaoban szeretne kínait tanulni szeretettel ajánlom ezt a nyelviskolát, szerintem nagyon profik. :) (sőt online nyelviskolájuk is lesz, így otthoniak is jelentkezhetnek majd.)

mmexport1418566315255.jpg

Szólj hozzá