2013. nov 15.

Vizsgafelejtős hétvége - avagy keep your handz up and make some noise! :)

írta: ZhenQiao!
Vizsgafelejtős hétvége - avagy keep your handz up and make some noise! :)

Bár csak ezen a héten végeztünk teljesen a vizsgákkal, de  az előző hét fáradalmait egy kiadós táncolással-bulizással terveztem enyhíteni a múlt hétvégén.

 Dórival Wechat-en (Kínában ezt használják mobilon Facebook helyett) keresztül magyar játszópalytások után is néztünk… Sajnos a másik egyetemen tanuló magyar sorstársaknak ehéten voltak a vizsgák, így a vizsgadrukk miatt csak mi hárman OUC-os magyarok vetettük bele magunkat az kínai éjszakába. Péntek este természetesen megint a Muse-ba vezetett utunk, hiszen a jó hangulat ott mindig garantált.

 

  Szombaton mondanom sem kell a legnagyobb aktivitásunk az volt, hogy este átmentünk a campuson belül a másik külföldi koliba, mivel a kis koreai barátaink áthívtak minket vacsorára…

k1.jpg

k2.jpg

A vacsi szuperre sikerült… A lányok nagyon kitettek magukért! Látszott rajtuk, hogy szívvel lélekkel készültek a megvendégelésünkre. Mi is vittünk nekik nasit, gyümölcsöt és egy könyvet Magyarországról kínaiul. Sajnos még senkinek nem olyan profi a kínai tudása, hogy folyékonyan tudjon olvasni, így az ország 1-2 jellegzetességét kézzel-lábban próbáltuk elmutogatni. Nagyon örültek nekünk és a könyvnek is, mivel úgy tűnik nem csak udvariasságból érdeklődnek a magyarok, magyar dolgok iránt... Sőt míg én a koreai szavakat tanulom tőlük, addig ők lelkesen tanulják a magyart. Olyannyira elhivatottak, hogy Jin Zhu Yannek külön van magyar szótárfüzete, és már magyar zenéket is adtam neki szórakozásképpen. Annyira aranyosan ejti ki a magyar szavakat és az egész személyisége annyira kedves, hogy legszívesebben hazavinném magammal és lehetne még egy fogadott húgom. :) A kaja nagyon fincsi volt. Eredetileg hagyományos csípős koreai kajákat tervezek, azonban figyelemmel Áron és Dóri ízlésére változtattak a menün és csak egyik élet volt erős. (Sajnos a nevüket nem tudom se koreaiul, se kínaiul leírni, örülök ha a kiejtést nem felejtem el... :D )

   Fáradtság ide vagy oda, a vacsi után még nem volt elég a mókából... Így szombat éjszaka Dórival random módon új szórakozóhelyek felfedezésére indultunk. Végül egy mostanában nyitott új helyen állapodtunk meg  a Black Pepper-ben… Igazából ugyanolyan hely, mint a Muse. Talán annyi különbséggel, hogy kevesebb volt a külföldi. Tök egyedül voltunk mindenféle kapcsolat /ismerős nélkül, kíváncsiak voltunk megtalál-e minket a szerencse. Természetesen fél órán belül megkocogtatta a hátamat a bár menedzsere, hogy bemutassa a bárpultnál mik közül választhatunk, természetesen tök ingyen… :D Hát igen, az európai arcunkból megint jól  profitáltunk… :D Pár percen belül megint jó kis társaság kerekedett, így a  hétvége tánc és szórakozás szempontjából megint tartalmasan telt.

Black Pepper - a szórakozóhelyeken jól bevált szokás, hogy a buli elején előadásokkal fokozzák a hangulatot :) Ez a szolidabb fellépések közzé tartozik... (ennél csak merészebbeket, ízléstelenebbeket és vadabbakat láttam)

 

 

A buli közepén néhány bátrabb kínai srác próbálta kihívni a figyelmet:

 

Szólj hozzá

vip Koreaiak Black Pepper